Wie is ZH Rijschool?

Je ziet ons vaak rijden, maar wie zijn wij nou eigenlijk?

Wij; ZH Rijschool, dé rijschool Den Haag zijn opgestart vanuit Alblasserdam, doorgegroeid in Delft en nu op weg om de grootste rijschool in Den Haag te worden. Na een tijd rijles te hebben gegeven in Alblasserdam en Dordrecht, kregen wij veel aanvragen vanuit Delft en Den Haag. Toen is de keuze gemaakt om in Den Haag en Delft rijles te gaan geven. Met verschillende instructeurs zorgen wij ervoor dat jij een pakket krijgt dat bij jou past. Heb je rij-angst? Ook hierin is ZH Rijschool gespecialiseerd.

Waar geven wij rijles?

ZH rijschool geeft rijles in Den Haag, Delft, omgeving Dordrecht en in het Westland. Voornamelijk geven wij rijles in Den Haag aangezien daar erg veel leerlingen van ons wonen. Alle plaatsen bekijken waar wij rijles geven? Zie deze pagina

Goedkope rijlessen

Omdat wij het doel hebben om jou goedkoop en snel je rijbewijs te laten halen, bieden wij goedkope rijschool. Dus zoek jij een goedkope rijschool Den Haag? of een goedkope rijschool Delft? Neem dan contact met ons op. Onze rijlessen kosten slechts €29,- per rijles in een pakket. Losse rijlessen kosten €35,- Alle rijlessen die wij geven zijn 60 minuten per uur. Normaal gesproken geven we lessen in blokken van 2 keer 60 minuten om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan.

3 gratis rijlessen

Ben jij op zoek naar bijvoorbeeld een rijschool in Den Haag en zijn jouw vrienden ook op zoek? Dan krijg jij 3 rijlessen gratis per vriend, vriendin of kennis die jij aanbrengt. Dit geldt alleen als deze persoon een pakket afneemt. Jij kunt ervoor zorgen dat je alleen nog je praktijkexamen hoeft te betalen!

Dé instructeurs van Rijschool Den Haag

Terug naar blogs

Tags:

Beste rijschool Den Haag

Goedkope rijlessen

Rijschool den haag

Contact opnemen

Heb je een vraag? Neem dan helemaal gratis contact op! We helpen je graag, zelfs wanneer je niet direct iets bij ons afneemt. Of bel geheel vrijblijvend: 06-84185005

Bedankt! We hebben je bericht binnen. Je hoort snel van ons :)
Oops! Er iets mis gegaan met het verzenden van je formulier. Probeer het nog eens, of bel gerust.