Wie is ZH Rijschool?

Wijschool - De auto en motor rijschool van Den Haag zijn opgestart vanuit Alblasserdam, doorgegroeid in Delft en nu op weg om de grootste rijschool in Den Haag te worden. Na een tijd rijles te hebben gegeven in Alblasserdam en Dordrecht, kregen wij veel aanvragen vanuit Delft en Den Haag. Toen is de keuze gemaakt om in Den Haag en Delft rijles te gaan geven. Met verschillende instructeurs zorgen wij ervoor dat jij een pakket krijgt dat bij jou past. Heb je rij-angst? Ook hierin is ZH Rijschool gespecialiseerd.

Waar geven wij rijles?

ZH rijschool geeft rijles in Den Haag, Delft, omgeving Dordrecht en in het Westland. Voornamelijk geven wij rijles in Den Haag aangezien daar erg veel leerlingen van ons wonen. Alle plaatsen bekijken waar wij rijles geven? Zie deze pagina

Goedkope rijlessen

Omdat wij het doel hebben om jou goedkoop en snel je rijbewijs te laten halen, bieden wij goedkope rijschool. Dus zoek jij een goedkope rijschool Den Haag? of een goedkope rijschool Delft? Neem dan contact met ons op. Onze rijlessen kosten zelfs nog minder in een pakket. Losse rijlessen kosten €80,- Alle rijlessen die wij geven zijn 90 minuten per les om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan.

Dé instructeurs van Rijschool Den Haag

Terug naar het informatieportaal

Bekijk onze andere informatie:

Tags:

Beste rijschool Den Haag

Goedkope rijlessen

Rijschool den haag