Rijlessen in een automaat

Heb je tijdens je rijlessen moeite met schakelen? Dan is het mogelijk om rijlessen in een automaat te nemen. Deze optie is veel eenvoudiger om dat je veel minder hoeft te beheersen voor je het CBR-praktijk examen gaat doen. Het grootste verschil met rijlessen in een schakelbak is, dat je veel minder handelingen uit hoeft te voeren. Tijdens je rijlessen komt er veel op je af en moet je erg veel onthouden, vandaar dat veel leerlingen de keuze maken om rijlessen in een automaat te nemen. Eenvoudiger, minder handelingen en goedkoper om je rijbewijs te halen.

Ook ZH rijschool geeft rijlessen in een automaat. Wij geven leerlingen vooraf een proefles om hen kennis te laten maken met de auto. In deze proefles kun jij bepalen of rijlessen in een automaat wat voor je is. Vind je het leuker om te schakelen? Dan raadden wij je aan om rijlessen in een schakelbak te nemen. Met een rijbewijs voor schakel mag je namelijk ook autorijden in een automaat. Woon jij bijvoorbeeld in Den Haag? Dan kan er vanwege de drukte op de weg veel op je af komen. Met een automaat hoef jij je alleen te focussen op het andere verkeer en niet op je schakelmomenten.

Heb je nog geen rijlessen gehad maar wel geïnteresseerd in een proefles in een automaat of schakelauto? Hier kun je deze aanvragen.

Terug naar het informatieportaal

Bekijk onze andere informatie:

Tags:

Beste rijschool Den Haag

Goedkope rijlessen

Proefles

automaat rijlessen