Contact opnemen

Heb je een vraag? Neem dan helemaal gratis contact op! We helpen je graag, zelfs wanneer je niet direct iets bij ons afneemt. Of bel geheel vrijblijvend: 06-84185005

Bedankt! We hebben je bericht binnen. Je hoort snel van ons :)
Oops! Er iets mis gegaan met het verzenden van je formulier. Probeer het nog eens, of bel gerust.

Veelgestelde vragen

Waar lest ZH Rijschool?

ZH rijschool geeft voornamelijk rijlessen rondom Den Haag, Dordrecht en Rotterdam. Maar ook geven wij rijles in Naaldwijk, Delft, Pijnacker, Rijswijk, Voorburg, Zoetermeer, Westland, Delfgauw, Den Hoorn, Nootdorp, Leidschendam, Poeldijk, Monster, Leidschenveen, Kwintsheul, Kijkduin, Honselersdijk, Scheveningen, Schipluiden, Papendrecht, Alblasserdam, Sliedrecht, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk en Zwijndrecht.

Staat jouw plaats er nou niet tussen? Wees niet getreurd, neem even contact met ons op en hoogstwaarschijnlijk komen wij ook bij jou in de buurt.

De rijlessen worden rondom het examengebied gegeven. Woon je bijvoorbeeld in Sliedrecht? Dan worden de rijlessen in Dordrecht gegeven om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je CBR praktijkexamen.

Is de proefles écht gratis?

Voor de proefles wordt geen geld in rekening gebracht als je hierna rijlessen bij ons neemt. Of dit nou rijlessen zijn bij onze rijschool in Papendrecht of onze rijschool in Den Haag, je krijgt de proefles gratis. Neem je nou geen rijlessen bij ons, dan wordt er €40,- in rekening gebracht voor de onkosten. We bieden jou deze rijles aan om je vooraf een keuze willen geven voordat je direct een pakket afneemt. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf op je gemak voelt bij onze instructeurs en de lesauto prettig vind. Voor de proef rijles wordt je thuis opgehaald en hoef je niet direct te beslissen of je bij ons wilt rijlessen. 95% van de leerlingen die een proefles bij ons neemt, komt hierna ook bij ons rijlessen, gewoon omdat het goed bevalt.

Wordt ik thuis opgehaald?

In de meeste gevallen wel. Maar als je bijvoorbeeld op je school of werk gehaald wilt worden, dan kan dat natuurlijk ook!

Hoe oud moet ik zijn voor rijlessen?

Bij ZH Rijschool mag je al lessen als je 16,5 jaar oud bent. Dit kan dankzij het 2toDrive-concept. Je kunt dan al op je 17e verjaardag afrijden. Daarna mag je tot aan je 18e levensjaar met een begeleider (bijvoorbeeld een van je ouders) rondrijden. Zodra je volwassen bent, mag je dan uiteraard zelfstandig achter het stuur kruipen.

Hoeveel kost een losse rijles?

De kosten van een losse rijles zijn bij ZH Rijschool slechts € 40,-. Maar met een pakket ben je nóg voordeliger uit! Klik daarvoor op de knop hieronder!

Prijzen