Vragen? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Heb je een vraag? We helpen je graag, zelfs wanneer je niet direct iets bij ons afneemt.
Of bel geheel vrijblijvend: 06-84185005

Bedankt! We hebben je bericht binnen. Je hoort snel van ons
Oops! Er iets mis gegaan met het verzenden van je formulier. Probeer het nog eens, of bel gerust.

Veelgestelde vragen

Waar lest ZH Rijschool?

uitklappen knop

ZH rijschool geeft voornamelijk rijlessen rondom Den Haag en Delft. Maar wij geven ook rijles in Delfgauw, Den Hoorn, Honselerdijk, Kijkduin, Kwintsheul, Leidschendam, Leidschenveen, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, 's-Gravenzande, Voorburg, Wateringen en Zoetermeer.


Staat jouw plaats er nou niet tussen, maar woon je wel in de buurt van Den Haag of Delft? Wees niet getreurd, neem even contact met ons op en hoogstwaarschijnlijk komen wij ook bij jou in de buurt.


De rijlessen worden rondom het examengebied gegeven. Woon je bijvoorbeeld in Den Haag? Dan worden de rijlessen in Rijswijk gegeven om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je CBR praktijkexamen.

Wordt ik thuis opgehaald?

uitklappen knop

In de meeste gevallen wel. Maar als je bijvoorbeeld op je school of werk gehaald wilt worden, dan kan dat natuurlijk ook!

Hoe oud moet ik zijn voor rijlessen?

uitklappen knop

Bij ZH Rijschool mag je al lessen als je 16,5 jaar oud bent. Dit kan dankzij het 2toDrive-concept. Je kunt dan al op je 17e verjaardag afrijden. Daarna mag je tot aan je 18e levensjaar met een begeleider (bijvoorbeeld een van je ouders) rondrijden. Zodra je volwassen bent, mag je dan uiteraard zelfstandig achter het stuur kruipen.

Hoeveel kost een losse rijles?

uitklappen knop

De kosten van een losse auto rijles zijn bij ZH Rijschool slechts € 80,- voor 90 minuten. Maar met een pakket ben je nóg voordeliger uit! Bekijk onze prijzen en vergelijk de pakketten!

Prijzen