Waarom ZH Rijschool

Waarom ZH Rijschool?

Wellicht vraag jij je dit af. Waarom moet ik voor ZH Rijschool kiezen in plaats van een andere rijschool? Hieronder maken wij het overzichtelijk waarom wij de rijschool in Den Haag en Delft voor jou zijn.

Persoonlijke begeleiding

Wij geven elke leerling, ongeacht zijn afkomst en eigenschappen, de service die hij/zij verdient. Heb je bijvoorbeeld last van rijangst of ben je bang om te falen? Wij helpen jou aan je rijbewijs. Voordat je start met rijlessen geven wij een proefles waarin we samen met jou kijken wat jij nodig hebt. Ben je een natuurtalent? Dan hoef je niet meer rijlessen te nemen dan nodig is. Heb je wat meer rijlessen nodig? Dan is er ook voor jou een geschikt pakket.

Rijlessen op lestijden wanneer het jou uitkomt.

Omdat we begrijpen dat jij een druk leven hebt, passen wij onze agenda's aan jouw agenda aan. Daarom hebben wij openingstijden van 08:00 - 23:00. Dit komt niet alleen doordat wij veel leerlingen hebben, maar ook omdat we jou rijles willen geven op het moment dat jou het beste uitkomt. Daarnaast halen wij onze leerlingen op vanuit huis of school en brengen we jou weer netjes thuis.

Goedkope rijlessen

Niet onbelangrijk! Je krijgt bij onze rijschool goedkope rijlessen van de beste kwaliteit. Wij begrijpen dat het vervelend is om veel geld kwijt te zijn voor rijlessen. Daarom bieden we jou de beste rijlessen, voor weinig geld.

Rijschool Den Haag en Delft

ZH Rijschool is opgestart in Alblasserdam, doorgegroeid als rijschool in Delft en nu op weg om de grootste rijschool Den Haag te worden. Wij zijn gegroeid door het geven van kwalitatieve en goedkope rijlessen. Vooraf aan je rijlessen krijg je van ons een gratis proefles. Zo begin je direct zonder kosten en maak je kennis met onze rijschool, de auto en de instructeur.

3 gratis rijlessen

Bij ZH rijschool krijg je gratis rijlessen als je een vriend of vriendin aanbrengt. Je krijgt namelijk 3 gratis rijlessen per vriend, vriendin, kennis, of wie dan ook die je aanbrengt. Wie weet hoef je straks alleen nog maar je praktijkexamen te betalen. Actievoorwaarden? ééntje: de persoon die jij aanbrengt moet ook daadwerkelijk een pakket afnemen of losse rijlessen als het om automaat rijlessen gaat.

Automaat rijlessen

Bij ZH Rijschool kun je niet alleen rijles nemen in een schakelbak, maar je kunt er ook voor kiezen om automaat rijlessen te nemen. Rijden in een automaat is gemakkelijker dan een schakelauto. Je hoeft namelijk veel minder handelingen te doen om fatsoenlijk te rijden. Daarom hebben leerlingen die rijlessen in een automaat krijgen, vaak eerder hun rijbewijs op zak dan andere leerlingen.

Gratis proefles

Voordat we een pakket met je afspreken, geven we je eerst een proefles om kennis te maken met onze rijschool, de auto en niet onbelangrijk: de rijinstructeur. Wij vinden het belangrijk dat je een goede klik met je instructeur hebt. Besluit je na de proefles om rijlessen bij ons te nemen, dan is de proefles volledig gratis. Proefles aanvragen?

Terug naar blogs

Tags:

Beste rijschool Den Haag

eerste rijles

automaat rijlessen

Goedkope rijlessen

Contact opnemen

Heb je een vraag? Neem dan helemaal gratis contact op! We helpen je graag, zelfs wanneer je niet direct iets bij ons afneemt. Of bel geheel vrijblijvend: 06-84185005

Bedankt! We hebben je bericht binnen. Je hoort snel van ons :)
Oops! Er iets mis gegaan met het verzenden van je formulier. Probeer het nog eens, of bel gerust.