Waarom ZH Rijschool?

Om de bovenstaande vraag te beantwoorden hebben we een aantal punten voor je op een rijtje gezet. Dus lees snel waarom ZH rijschool de beste rijschool is voor jou!

Persoonlijke begeleiding

We bieden de best mogelijke service elke leerling, want elke leerling wordt bij ons gelijk en persoonlijk behandeld. We nemen de tijd om elke jou te leren kennen en ontwikkelen een persoonlijk plan dat past bij jouw behoeftes. Ben je bijvoorbeeld bang om auto te rijden, dan kunnen we jou toch helpen om je rijbewijs door hier specifiek aandacht aan te geven.

Voordat je met lessen begint neem je bij ons een proefles zodat we samen kunnen kijken wat het beste bij jou past aan de hand van onze verschillende pakketten, maar ook of je beter voor schakel of automaat kan kiezen.

Rijlessen op lestijden wanneer het jou uitkomt.

We bieden flexibele uren aan om te lessen, zodat je het meeste uit je lessen kunt halen.Dit komt omdat we weten dat je een drukke agenda hebt en dat je lessen wilt volgen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Daarom hebben we openingstijden van 08:00 - 20:00. We geven dus ook ’s avonds of in het weekendrijles zonder extra kosten. Daarnaast halen we onze leerlingen op vanuit huis of school en brengen we jou weer netjes thuis.

Goedkope rijlessen

Omdat we ons voornamelijk focussen op studenten en jongeren zoals jij krijg je bij onze rijschool goedkope rijlessen van de beste kwaliteit. We begrijpen dat het vervelend om veel te moeten betalen voor je rijlessen. Daarom bieden we pakketten aan waarbij je korting krijg op je rijlessen. Zo krijg je bij ons Top pakket bijna 10% korting op je rijlessen dan als je de lessen los betaald! Zo krijg je bij ons goede rijlessen, voor weinig geld.

Meer dan 20 jaar ervaring!

Sinds 2000 is ZH Rijschool is gegroeid door het geven van kwalitatieve, voordelige rijlessen en een gezellige sfeer om jou op je gemak te laten voelen en zo te helpen aan je rijbewijs. Dit doen we aan de hand van ervaring en kennis. ZH Rijschool is namelijk van vader op zoon overgenomen, maar heeft nog altijd dezelfde missie: Rijles geven aan de hand van een unieke lesmethode afgestemd op jou.

Automaat rijlessen

Bij ZH Rijschool kun je rijles nemen in een schakelbak, maar je kunt er ook voor kiezen om in een automaat rijlessen te nemen. Het voordeel van rijden in een automaat is dat over het algemeen gemakkelijker is dan rijden in een schakelauto. Je hoeft namelijk veel minder handelingen te doen omdat het schakelen geautomatiseerd is. Zo kun jij je meer focussen op wat er om je heen gebeurt. Hierdoor hebben leerlingen die rijlessen in een automaat krijgen, vaak eerder hun rijbewijs op zak dan leerlingen die in een schakelbak rijles krijgen. Tijdens onze proefles kijken we ook hiernaar wat het beste bij jou past!

Proefles

Voordat we een pakket met je afspreken, geven we je eerst een proefles om kennis te maken met onze rijschool, de auto en niet onbelangrijk: de rijinstructeur. Wij vinden het belangrijk dat je een goede klik met je instructeur hebt. Proefles aanvragen?

Terug naar het informatieportaal

Bekijk onze andere informatie:

Tags:

Beste rijschool Den Haag

eerste rijles

automaat rijlessen

Goedkope rijlessen