Rijschool Zoetermeer

Rijschool Zoetermeer

Beste rijschool Zoetermeer? ZH Rijschool

Wil jij snel je rijbewijs halen in Zoetermeer? Start dan met rijlessen bij ZH rijschool. Wij zorgen er niet alleen voor dat jij snel je rijbewijs op zak hebt, maar ook dat je een volwaardig deelnemer van het verkeer wordt.

Voor weinig geld uitstekende rijlessen, wat wil je nog meer?

De rijlessen worden in Zoetermeer en omstreken gegeven en rondom het examengebied van het CBR, hierdoor kom jij op je praktijkexamen, niet voor verrassingen te staan. Kies je voor rijschool Zoetermeer; ZH rijschool, dan kies je voor goedkope en leuke rijlessen.

Gratis proef rijles in Zoetermeer

Omdat het een lastige keuze is om een rijschool in Zoetermeer te kiezen, nodigen we jou graag uit voor een proefles waarin je kennis maakt met onze rijschool in Zoetermeer, de rijinstructeur en krijg je een prijsindicatie voor het behalen van je rijbewijs. Proefles aanvragen.

Bekijk hier onze pakketten

Bij onze rijschool in Zoetermeer krijg je de beste rijlessen in en rondom Zoetermeer, daarbij wordt je ontwikkeld op het gebied van rijgedrag, kijkgedrag en je persoonlijke ontwikkeling zal erop vooruit gaan.

Onze rijschool draagt zorg voor effectieve en gezellige rijlessen en zorgt ervoor dat jij alle belangrijke punten op orde hebt om je praktijkexamen voor rijbewijs B te halen. 

Van wie krijg je rijles in Zoetermeer?

Instructeurs bij onze rijschool in Zoetermeer

Naast het geven van rijlessen, helpen wij je ook om je autotheorie te halen. Onze instructeurs allemaal opgeleid om theorie te mogen geven dús zullen ze jou hiermee helpen! Ben je samen met een vriend of vriendin op zoek naar een rijschool in Zoetermeer? neem die dan vooral mee! Je krijgt namelijk 3 gratis rijlessen per persoon die jij aanbrengt.

Rijlessen in een automaat of schakelen?

Naast dan veel van onze leerlingen het prettig vinden om rijlessen te krijgen in een schakelbak, is er ook een groot aantal dat wil rijlessen in een automaat. Automaat rijlessen zijn eenvoudiger dan het schakelen. Dit heeft er simpelweg mee te maken dat je minder handelingen hoeft te doen om fatsoenlijk te kunnen rijden. Wat past het beste bij jou? En wat wil je in de toekomst gaan rijden? Wij geven je graag advies. Automaat rijlessen Zoetermeer.

Waarom ZH Rijschool?

ZH Rijschool is specialist op het gebied van rijbewijs B. Met onze unieke lesmethode leren we je snel en efficiënt alles wat je nodig hebt om straks met je eigen auto de weg op te kunnen.

Dit is ook één van de redenen dat onze leerlingen voor ons kiezen.

Nog meer redenen:

  • Goedkope rijlessen
  • Effectieve methode
  • Rijlessen wanneer je zelf wilt
  • Hoog slagingspercentage
  • Snel je rijbewijs B
  • Ook voor spoedcursussen

Tot ziens bij dé rijschool in Den Haag, Dordrecht en omstreken

Ik heb al een poos mijn rijbewijs. Maar om weer de puntjes op de ï te zetten heb ik opfrisles genomen. Shenkar is een gezellige, oplettende en professionele rij-instructeur! Bedankt voor de lessen.

Erik Kraaijeveld
Barendrecht

Snel rijbewijs gehaald, prima ervaring!

Mohamed Charchor

Na 2 andere rijscholen hier wel in 1 keer geslaagd. Lessen waren gezellig, maar wél goed!

Michelle Schouten
Westland

Goede instructeur. Rijbewijs in 1 keer gehaald en dat binnen 2 maanden tijd. Super!

Jeremy Krijnen

Shenkar heeft mij met het toppakket in 1 keer laten slagen! Nu ben ik aangenomen doordat ik m'n rijbewijs al had. Super bedankt!

Saskia van Wageningen
Rijswijk

Top pakket

35 rijlessen (60 min)

1 tussentijdse toets

1 praktijkexamen CBR*

vaste instructeur

vaste auto

schakel of automaat

50% korting op theoriepakket

1399,-

Voordeel pakket

25 rijlessen (60 min)

1 praktijkexamen CBR*

vaste instructeur

vaste auto

schakel of automaat

999,-

Kosten rijles

Hierboven zie je onze meest gangbare pakketten van onze rijschool. Klik hieronder om te zien wat we nog meer bieden!

Ga naar de prijzen
Alle plaatsen:

Contact opnemen

Heb je een vraag? Neem dan helemaal gratis contact op! We helpen je graag, zelfs wanneer je niet direct iets bij ons afneemt. Of bel geheel vrijblijvend: 06-84185005

Bedankt! We hebben je bericht binnen. Je hoort snel van ons :)
Oops! Er iets mis gegaan met het verzenden van je formulier. Probeer het nog eens, of bel gerust.