Rijschool Den hoorn

Rijschool Den Hoorn

Snel je rijbewijs halen in Den Hoorn? Welkom bij ZH rijschool

ZH Rijschool, dé rijschool in Den Haag en omgeving geeft ook rijles in Den Hoorn. Wij zorgen dat je rijles krijgt rondom het examengebied waardoor je slagingskans verhoogt wordt. Ons doel is niet alleen om jou snel aan je rijbewijs te helpen, maar ook om jou een volwaardig verkeersdeelnemer te maken.


Goedkoop en snel je rijbewijs op zak

Als nieuwe leerling wil je snel en goedkoop je rijbewijs halen. Maar welke rijschool heeft nou het beste aanbod voor je? En waar pas jij? 

Onze rijschool Den Hoorn zorgt dat jij op een optimale en effectieve manier rijlessen krijgt en we jou snel naar je rijbewijs toe helpen. Elke leerling krijgt op zijn of haar manier rijles. Heb je last van faalangst? Wij helpen je aan je rijbewijs. Ben je een natuurtalent, of heb je wat meer rijlessen nodig? Welke achtergrond je ook hebt, bij ZH rijschool krijg je rijlessen op maat.

Deze voordelen zorgen ervoor dat jij van het optimale comfort van een mooie auto geniet en daarnaast snel je rijbewijs kunt halen. 

Heb je al ervaring met rijlessen? Dan is het Master pakket misschien iets voor jou! 15 rijlessen van 60 min en een praktijkexamen voor maar 870,- euro. 


Nog geen ervaring in de auto? Bekijk dan onze andere rijlespakketten

Gratis Proefles

Voor je een pakket afneemt, vinden wij het erg belangrijk dat jij jezelf op je gemak voelt bij onze rijschool. Daarom geven wij je allereerst een proefles om kennis te maken met de rijschool, de auto én de instructeur. In deze proefles wordt bepaald hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Rijschool Den Hoorn

Na de proefles mag jij de keuze maken of je bij ons wilt rijlessen. Besluit je om niet bij onze rijschool te gaan rijlessen, dan kost de proefles je slechts €40,-

Benieuwd wanneer jij zou kunnen beginnen met rijlessen in Den Hoorn en omgeving? Neem dan contact op. Andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen op de homepagina


Automaat rijlessen of schakel?

Naast het feit dat veel leerlingen in een schakelauto willen rijden, weten wij ook dat er behoefte is aan rijlessen in een automaat. Autorijden in een automaat is eenvoudiger dan een schakelbak, simpelweg omdat je minder handelingen hoeft te doen om fatsoenlijk te kunnen rijden.

Waarom ZH Rijschool?

ZH Rijschool is specialist op het gebied van rijbewijs B. Met onze unieke lesmethode leren we je snel en efficiënt alles wat je nodig hebt om straks met je eigen auto de weg op te kunnen.

Dit is ook één van de redenen dat onze leerlingen voor ons kiezen.

Nog meer redenen:

  • Goedkope rijlessen
  • Effectieve methode
  • Rijlessen wanneer je zelf wilt
  • Hoog slagingspercentage
  • Snel je rijbewijs B
  • Ook voor spoedcursussen

Tot ziens bij dé rijschool in Den Haag, Dordrecht en omstreken

Ik heb al een poos mijn rijbewijs. Maar om weer de puntjes op de ï te zetten heb ik opfrisles genomen. Shenkar is een gezellige, oplettende en professionele rij-instructeur! Bedankt voor de lessen.

Erik Kraaijeveld
Barendrecht

Snel rijbewijs gehaald, prima ervaring!

Mohamed Charchor

Na 2 andere rijscholen hier wel in 1 keer geslaagd. Lessen waren gezellig, maar wél goed!

Michelle Schouten
Westland

Goede instructeur. Rijbewijs in 1 keer gehaald en dat binnen 2 maanden tijd. Super!

Jeremy Krijnen

Shenkar heeft mij met het toppakket in 1 keer laten slagen! Nu ben ik aangenomen doordat ik m'n rijbewijs al had. Super bedankt!

Saskia van Wageningen
Rijswijk

Top pakket

35 rijlessen (60 min)

1 tussentijdse toets

1 praktijkexamen CBR*

vaste instructeur

vaste auto

schakel of automaat

50% korting op theoriepakket

1399,-

Voordeel pakket

25 rijlessen (60 min)

1 praktijkexamen CBR*

vaste instructeur

vaste auto

schakel of automaat

999,-

Kosten rijles

Hierboven zie je onze meest gangbare pakketten van onze rijschool. Klik hieronder om te zien wat we nog meer bieden!

Ga naar de prijzen
Alle plaatsen:

Contact opnemen

Heb je een vraag? Neem dan helemaal gratis contact op! We helpen je graag, zelfs wanneer je niet direct iets bij ons afneemt. Of bel geheel vrijblijvend: 06-84185005

Bedankt! We hebben je bericht binnen. Je hoort snel van ons :)
Oops! Er iets mis gegaan met het verzenden van je formulier. Probeer het nog eens, of bel gerust.