Rijschool Rijswijk

Rijschool Rijswijk

Beste rijschool Rijswijk? ZH Rijschool

Op zoek naar een rijschool in Rijswijk die jou snel en goedkoop naar je rijbewijs helpt? Dan ga je naar ZH rijschool. Bij ons krijg je niet alleen de beste rijlessen, maar maak je ook gebruik van scherp geprijsde pakketten.

Ons doel is, naast het doel dat we jou snel willen laten slagen, dat je niet teveel geld kwijt bent voor rijlessen in Rijswijk.

Drie gratis rijlessen?

Wil je drie gratis rijlessen in Rijswijk en omgeving Den Haag? Kom dan samen met een vriend of vriendin en krijg drie gratis lessen. Neem je meer vrienden of vriendinnen mee, dan krijg je ook hiervoor gratis rijlessen. Hiermee zorgen we voor nog meer plezier in je rij-proces.

Wanneer mag je starten met rijlessen?

Bij onze rijschool Rijswijk mag je al starten met rijlessen vanaf 16,5 jaar dankzij het 2toDrive concept. Hierdoor heb je de lesstof sneller onder de knie en kun je op je 17e leeftijd het CBR praktijkexamen afleggen. Hoe werkt 2toDrive?

Met welke achtergrond je ook komt, wij helpen jou aan je rijbewijs. Heb je last van faalangst? Onze instructeurs zijn getraind om jou aan je rijbewijs B te helpen. Ben je een natuurtalent of heb je al meerdere rijlessen gehad? Dan is ons master pakket misschien wat voor jou. Denk je wat meer rijlessen nodig te hebben? Dan hebben we ook meer uitgebreide voor jou.

Vraag hier een gratis proefles aan om de voordelen zelf te ervaren.

Goedkope rijschool Rijswijk

Onze rijschool in Rijswijk zorgt er niet alleen voor dat jij snel je rijbewijs op zak hebt, maar ook dat je terugkijkt op een gezellige rijles periode. Daarbij zorgen we ervoor dat jij een volwaardig verkeersdeelnemer wordt. Wij begrijpen dat het een lastige keuze is om een rijschool in Den Haag te kiezen, daarom krijg je van ons een gratis proefles om kennis te maken met de rijschool, de auto en de instructeur.

De proefles is gratis als je hierna bij ons komt rijlessen. Besluit je na de proefles om geen rijlessen bij ons te nemen, dan kost deze proefles je slechts €40,- voor de onkosten. Onze rijschool in Rijswijk staat garant voor gezellige en effectieve rijlessen.

Gratis autorijles met een kennismaking?

De rijlessen worden in Den Haag en Rijswijk gegeven rondom het examengebied en in de drukke stad. Wij zorgen dat we jou optimaal voorbereiden op je praktijkexamen en zorgen dat jij alle wegen op je duim kent om je rijbewijs te gaan halen! Wil je zo snel mogelijk beginnen met rijlessen? Zet vandaag de eerste stap en vraag een proefles aan.

Rijlessen in een automaat?

Naast dat veel leerlingen het prettig vinden om rijles te krijgen in een schakelbak, hebben ook veel leerlingen de behoefte om rijlessen te krijgen in een automaat. Autorijden in een automaat is eenvoudiger dan in een schakelbak. Dit heeft er mee te maken dat je minder handelingen hoeft te doen tijdens het autorijden. Bij onze rijschool in Rijswijk kun je uit deze verschillende opties kiezen.

Rij, leer en bespaar

Hoe kun je op zo'n goedkoop mogelijke manier je rijbewijs halen? Dat begint door rijlessen te nemen bij ZH rijschool. Onze rijschool in Rijswijk is gespecialiseerd in het geven van rijlessen voor rijbewijs B. Naast het geven van deze rijlessen, helpen wij je ook met het behalen van je theorie. In bepaalde pakketten krijg je zelfs korting op het beste theoriepakket van Nederland! Wij staan garant voor gezellige, nuttige en effectieve rijlessen. Vraag hier je proefles aan.

Waarom ZH Rijschool?

ZH Rijschool is specialist op het gebied van rijbewijs B. Met onze unieke lesmethode leren we je snel en efficiënt alles wat je nodig hebt om straks met je eigen auto de weg op te kunnen.

Dit is ook één van de redenen dat onze leerlingen voor ons kiezen.

Nog meer redenen:

  • Goedkope rijlessen
  • Effectieve methode
  • Rijlessen wanneer je zelf wilt
  • Hoog slagingspercentage
  • Snel je rijbewijs B
  • Ook voor spoedcursussen

Tot ziens bij dé rijschool in Den Haag, Dordrecht en omstreken

Ik heb al een poos mijn rijbewijs. Maar om weer de puntjes op de ï te zetten heb ik opfrisles genomen. Shenkar is een gezellige, oplettende en professionele rij-instructeur! Bedankt voor de lessen.

Erik Kraaijeveld
Barendrecht

Snel rijbewijs gehaald, prima ervaring!

Mohamed Charchor

Na 2 andere rijscholen hier wel in 1 keer geslaagd. Lessen waren gezellig, maar wél goed!

Michelle Schouten
Westland

Goede instructeur. Rijbewijs in 1 keer gehaald en dat binnen 2 maanden tijd. Super!

Jeremy Krijnen

Shenkar heeft mij met het toppakket in 1 keer laten slagen! Nu ben ik aangenomen doordat ik m'n rijbewijs al had. Super bedankt!

Saskia van Wageningen
Rijswijk

Top pakket

35 rijlessen (60 min)

1 tussentijdse toets

1 praktijkexamen CBR*

vaste instructeur

vaste auto

schakel of automaat

50% korting op theoriepakket

1399,-

Voordeel pakket

25 rijlessen (60 min)

1 praktijkexamen CBR*

vaste instructeur

vaste auto

schakel of automaat

999,-

Kosten rijles

Hierboven zie je onze meest gangbare pakketten van onze rijschool. Klik hieronder om te zien wat we nog meer bieden!

Ga naar de prijzen
Alle plaatsen:

Contact opnemen

Heb je een vraag? Neem dan helemaal gratis contact op! We helpen je graag, zelfs wanneer je niet direct iets bij ons afneemt. Of bel geheel vrijblijvend: 06-84185005

Bedankt! We hebben je bericht binnen. Je hoort snel van ons :)
Oops! Er iets mis gegaan met het verzenden van je formulier. Probeer het nog eens, of bel gerust.