Rijschool Pijnacker

Rijschool in Pijnacker die jou helpt met het behalen van je rijbewijs?

Wil jij snel en goedkoop je rijbewijs halen? Dan ga je naar ZH rijschool. Bij onze rijschool in Pijnacker geniet je niet alleen van de beste rijlessen, maar maak je ook gebruik van scherpe pakketten. Voor weinig geld de beste rijlessen, wat wil je nog meer?

Met een vaste rijinstructeur stap je in de auto, waarna je volgens onze lesmethode gaat rijlessen in Pijnacker en omgeving. Niet alleen zullen we in Pijnacker rijlessen, maar ook rondom het examengebied zodat jij op je praktijkexamen niet voor verrassingen komt te staan.

Omdat het een lastige keuze is om een rijschool in Pijnacker te kiezen krijg je van ons een gratis proefles. Zo kunnen we allerlei lastige vragen omtrent rijlessen in Pijnacker wegnemen. In de proefles maak je kennis met de instructeur, onze rijschool en niet onbelangrijk; de auto.

Deze proefles is volledig gratis als je hierna rijlessen bij ons neemt, omdat wij jou van te voren een goed gevoel willen geven zonder direct een pakket met je af te sluiten. Wil je nou geen rijlessen bij ons, rekenen wij €35,- voor de onkosten. Als jij een vriend of vriendin aanlevert, krijg jij van ons 3 gratis rijlessen!

Bij onze rijschool in Pijnacker worden de rijlessen gegeven in blokken van 2 keer 60 minuten. Als we opmerken dat dit teveel voor je is, maken we de rijlessen wat korter. Rijschool Pijnacker

Van wie krijg je rijles?

Rijschool Pijnacker

De kans is groot dat je bij één van deze instructeurs in de auto stapt. Wat zeggen onze klanten over ons?

De instructeurs van ZH Rijschool in Pijnacker zijn beiden topgasten - Jasper

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken en wat het rijlessen in Pijnacker voor jou zouden kosten? Plan sowieso een gratis proefles en bekijk direct de pakketten.

Rijlessen in een automaat of schakelbak?

Naast dat veel van onze leerlingen het prettig vinden om rijlessen in een schakelauto te krijgen, weten we dat veel leerlingen behoefte hebben aan rijlessen in een automaat. Autorijden in een automaat is eenvoudiger dan rijden in een schakelbak omdat je veel minder handelingen hoeft te doen om fatsoenlijk te rijden. Bij onze rijschool Pijnacker (ZH Rijschool) kun je uit deze opties kiezen.

Rij, leer en bespaar

Hoe kun je zoveel mogelijk geld besparen op je rijlessen in Pijnacker? Dat begint door rijlessen te nemen bij ZH rijschool. Wij zijn gespecialiseerd in rijbewijs B, wat ervoor zorgt dat jij op een effectieve en goedkope manier je rijbewijs haalt. Naast het geven van rijlessen, wordt je door onze instructeurs geholpen met het behalen van je theorie. In bepaalde pakketten krijg je korting op je theorieboek of krijg je hem zelfs helemaal gratis! Vraag hier een proefles aan

Waarom ZH Rijschool?

ZH Rijschool is specialist op het gebied van rijbewijs B. Met onze unieke lesmethode leren we je snel en efficiënt alles wat je nodig hebt om straks met je eigen auto de weg op te kunnen.

Dit is ook één van de redenen dat onze leerlingen voor ons kiezen.

Nog meer redenen:

  • Goedkope rijlessen
  • Effectieve methode
  • Rijlessen wanneer je zelf wilt
  • Hoog slagingspercentage
  • Snel je rijbewijs B
  • Ook voor spoedcursussen

Tot ziens bij dé rijschool in Den Haag, Dordrecht en omstreken

Ik heb al een poos mijn rijbewijs. Maar om weer de puntjes op de ï te zetten heb ik opfrisles genomen. Shenkar is een gezellige, oplettende en professionele rij-instructeur! Bedankt voor de lessen.

Erik Kraaijeveld
Barendrecht

Snel rijbewijs gehaald, prima ervaring!

Mohamed Charchor

Na 2 andere rijscholen hier wel in 1 keer geslaagd. Lessen waren gezellig, maar wél goed!

Michelle Schouten
Westland

Goede instructeur. Rijbewijs in 1 keer gehaald en dat binnen 2 maanden tijd. Super!

Jeremy Krijnen

Shenkar heeft mij met het toppakket in 1 keer laten slagen! Nu ben ik aangenomen doordat ik m'n rijbewijs al had. Super bedankt!

Saskia van Wageningen
Rijswijk

Top pakket

35 rijlessen (60 min)

1 tussentijdse toets

1 praktijkexamen CBR*

vaste instructeur

vaste auto

schakel of automaat

50% korting op theoriepakket

1399,-

Voordeel pakket

25 rijlessen (60 min)

1 praktijkexamen CBR*

vaste instructeur

vaste auto

schakel of automaat

999,-

Kosten rijles

Hierboven zie je onze meest gangbare pakketten van onze rijschool. Klik hieronder om te zien wat we nog meer bieden!

Ga naar de prijzen
Alle plaatsen:

Contact opnemen

Heb je een vraag? Neem dan helemaal gratis contact op! We helpen je graag, zelfs wanneer je niet direct iets bij ons afneemt. Of bel geheel vrijblijvend: 06-84185005

Bedankt! We hebben je bericht binnen. Je hoort snel van ons :)
Oops! Er iets mis gegaan met het verzenden van je formulier. Probeer het nog eens, of bel gerust.