Rijschool Kijkduin

Rijschool Kijkduin

Beste rijschool Kijkduin? ZH rijschool


Wil jij snel en goedkoop je rijbewijs halen? Dan ga je naar ZH rijschool. Hier geniet je niet alleen van scherp geprijsde pakketten, maar ook van kwalitatief de beste rijlessen. Met welke achtergrond je ook komt, bij ons ben je aan het juiste adressen voor je rijlessen in Kijkduin! Ons doel is niet alleen om jou snel aan je rijbewijs te helpen, maar ook om van jou een volwaardig verkeersdeelnemer te maken.

Voor weinig geld uitstekende rijlessen, wat wil je nog meer?

Omdat wij begrijpen dat het een moeilijke keuze is om de juiste rijschool in Kijkduin te vinden, bieden wij een gratis proefles waarin je kennis maakt met de rijschool, de instructeur en niet onbelangrijk; de lesauto.

Losse lessen of een pakket? Bij ons heb je al een rijles vanaf €40,-. In een pakket betaal je zelfs slechts €35,- per rijles. Wat wil je nog meer?

Plan hier je proefles  

Bij onze rijschool in Kijkduin krijg je geen 50- maar 60 minuten les per uur. Zo ben je dus voordelig uit. Je krijgt een vaste rij instructeur die jou alles gaat leren rondom rijvaardigheid en verkeersregels. 

Daarnaast heeft ZH Rijschool een perfect theorieboek voor je die je helpt met het behalen van je theorie. Bij sommige pakketten is deze zelfs gratis. 

Bekijk daarom hier de pakketten

Je kunt al starten met rijles vanaf 16,5 jaar. Wij zorgen ervoor dat jij de weg op je duimpje kent en alle vaardigheden en bijzondere verrichtingen beheerst om je praktijkexamen te gaan behalen. 

Rijlessen in een automaat of schakelen?

Naast het feit dat veel leerlingen willen rijlessen in een schakelbak, bieden wij ook automaat rijlessen voor de liefhebbers. Rijlessen in een automaat is eenvoudiger dan in een schakelbak. Simpelweg omdat je minder handelingen hoeft te verrichten om fatsoenlijk auto te rijden. Over het algemeen heb je minder rijlessen in een automaat nodig om je rijbewijs te halen. Proefles plannen?


Waarom ZH Rijschool?

ZH Rijschool is specialist op het gebied van rijbewijs B. Met onze unieke lesmethode leren we je snel en efficiënt alles wat je nodig hebt om straks met je eigen auto de weg op te kunnen.

Dit is ook één van de redenen dat onze leerlingen voor ons kiezen.

Nog meer redenen:

  • Goedkope rijlessen
  • Effectieve methode
  • Rijlessen wanneer je zelf wilt
  • Hoog slagingspercentage
  • Snel je rijbewijs B
  • Ook voor spoedcursussen

Tot ziens bij dé rijschool in Den Haag, Dordrecht en omstreken

Ik heb al een poos mijn rijbewijs. Maar om weer de puntjes op de ï te zetten heb ik opfrisles genomen. Shenkar is een gezellige, oplettende en professionele rij-instructeur! Bedankt voor de lessen.

Erik Kraaijeveld
Barendrecht

Snel rijbewijs gehaald, prima ervaring!

Mohamed Charchor

Na 2 andere rijscholen hier wel in 1 keer geslaagd. Lessen waren gezellig, maar wél goed!

Michelle Schouten
Westland

Goede instructeur. Rijbewijs in 1 keer gehaald en dat binnen 2 maanden tijd. Super!

Jeremy Krijnen

Shenkar heeft mij met het toppakket in 1 keer laten slagen! Nu ben ik aangenomen doordat ik m'n rijbewijs al had. Super bedankt!

Saskia van Wageningen
Rijswijk

Top pakket

35 rijlessen (60 min)

1 tussentijdse toets

1 praktijkexamen CBR*

vaste instructeur

vaste auto

schakel of automaat

50% korting op theoriepakket

1399,-

Voordeel pakket

25 rijlessen (60 min)

1 praktijkexamen CBR*

vaste instructeur

vaste auto

schakel of automaat

999,-

Kosten rijles

Hierboven zie je onze meest gangbare pakketten van onze rijschool. Klik hieronder om te zien wat we nog meer bieden!

Ga naar de prijzen
Alle plaatsen:

Contact opnemen

Heb je een vraag? Neem dan helemaal gratis contact op! We helpen je graag, zelfs wanneer je niet direct iets bij ons afneemt. Of bel geheel vrijblijvend: 06-84185005

Bedankt! We hebben je bericht binnen. Je hoort snel van ons :)
Oops! Er iets mis gegaan met het verzenden van je formulier. Probeer het nog eens, of bel gerust.