Rijschool Sliedrecht

Rijschool Sliedrecht

Opzoek naar een goede rijschool in Sliedrecht?

Wil jij snel en goedkoop je rijbewijs halen bij een rijschool in Sliedrecht? Dan ga je naar ZH rijschool. Bij ons krijg je niet alleen de beste rijlessen in Sliedrecht en omstreken, maar ook de meest gunstige tarieven. Ons doel is namelijk om jou zo snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen én om te zorgen dat je hier niet de hoofdprijs voor kwijt bent. Vanaf dag 1 wordt je getraind in rijvaardigheid en ga je op een ontspannen manier je examen tegemoet. De rijlessen bij onze rijschool worden gegeven rondom het examengebied zodat jij niet voor verrassingen komt te staan op je praktijkexamen. Wij bieden verschillende goedkope lespakketten, zodat jij naar eigen keuze en advies een lespakket kan kiezen.

Wat kosten onze rijlessen? Kosten rijles

Rijlessen bij ZH Rijschool Sliedrecht staan garant voor een leerzame maar ook gezellige tijd!

Ben je een natuurtalent of denk je wat meer rijlessen nodig te hebben? Wij hebben het geschikte pakket voor jou. Een groot voordeel van onze rijschool in Sliedrecht is dat wij jou niet af laten rijden, voor we zeker weten dat jij de juiste vaardigheden beheerst. Door middel van een duidelijke leskaart weet jij op elk moment van je rijles waar je staat en waar je nog aan moet werken.

Gratis proef autorijles in Sliedrecht

Omdat we jou vooraf de ultieme beleving willen geven zonder direct een pakket met je af te sluiten, bieden wij je een proefles om kennis te maken met onze rijschool in Sliedrecht, de instructeur en de auto waarin je rijles gaat krijgen. De proefles kun je hier aanvragen en is geheel gratis als je hierna rijlessen bij ons neemt.

Hoge slagingskans (100%)

Door de effectieve lesmethode die onze rijschool in Sliedrecht gebruikt, heb jij een verhoogde slagingskans. Onze slagingskans is namelijk altijd 100%. Wij laten jou niet afrijden zonder zeker te weten dat je alles onder de knie hebt.

Rijlessen in een automaat of schakel?

Bij onze rijschool kun je kiezen om rijlessen in een handgeschakelde auto te nemen, maar ook kun je kiezen voor rijlessen in een automaat. Automaat rijlessen zijn eenvoudiger dan rijlessen in een handgeschakelde auto omdat je veel minder handelingen hoeft te doen. Kies je voor rijlessen in een handgeschakelde auto? Dan mag je na het behalen van je rijbewijs ook gewoon in een automaat rijden. Voordelen van een automaat? Bekijk onze blog hierover.

Zin in een gratis proefles bij de beste rijschool Sliedrecht en omstreken? Je kunt hem hier aanvragen.

Waarom ZH Rijschool?

ZH Rijschool is specialist op het gebied van rijbewijs B. Met onze unieke lesmethode leren we je snel en efficiënt alles wat je nodig hebt om straks met je eigen auto de weg op te kunnen.

Dit is ook één van de redenen dat onze leerlingen voor ons kiezen.

Nog meer redenen:

  • Goedkope rijlessen
  • Effectieve methode
  • Rijlessen wanneer je zelf wilt
  • Hoog slagingspercentage
  • Snel je rijbewijs B
  • Ook voor spoedcursussen

Tot ziens bij dé rijschool in Den Haag, Dordrecht en omstreken

Ik heb al een poos mijn rijbewijs. Maar om weer de puntjes op de ï te zetten heb ik opfrisles genomen. Shenkar is een gezellige, oplettende en professionele rij-instructeur! Bedankt voor de lessen.

Erik Kraaijeveld
Barendrecht

Snel rijbewijs gehaald, prima ervaring!

Mohamed Charchor

Na 2 andere rijscholen hier wel in 1 keer geslaagd. Lessen waren gezellig, maar wél goed!

Michelle Schouten
Westland

Goede instructeur. Rijbewijs in 1 keer gehaald en dat binnen 2 maanden tijd. Super!

Jeremy Krijnen

Shenkar heeft mij met het toppakket in 1 keer laten slagen! Nu ben ik aangenomen doordat ik m'n rijbewijs al had. Super bedankt!

Saskia van Wageningen
Rijswijk

Top pakket

35 rijlessen (60 min)

1 tussentijdse toets

1 praktijkexamen CBR*

vaste instructeur

vaste auto

schakel of automaat

50% korting op theoriepakket

1399,-

Voordeel pakket

25 rijlessen (60 min)

1 praktijkexamen CBR*

vaste instructeur

vaste auto

schakel of automaat

999,-

Kosten rijles

Hierboven zie je onze meest gangbare pakketten van onze rijschool. Klik hieronder om te zien wat we nog meer bieden!

Ga naar de prijzen
Alle plaatsen:

Contact opnemen

Heb je een vraag? Neem dan helemaal gratis contact op! We helpen je graag, zelfs wanneer je niet direct iets bij ons afneemt. Of bel geheel vrijblijvend: 06-84185005

Bedankt! We hebben je bericht binnen. Je hoort snel van ons :)
Oops! Er iets mis gegaan met het verzenden van je formulier. Probeer het nog eens, of bel gerust.