Rijschool Schipluiden

Rijschool Schipluiden

Beste rijschool Schipluiden? 

Wil jij snel en goedkoop je rijbewijs halen bij de beste rijschool Schipluiden? Dan ga je naar ZH rijschool, je krijgt hier niet alleen de beste rijlessen maar ook scherp geprijsde pakketten. Wij willen namelijk niet alleen dat jij snel je rijbewijs haalt, maar ook dat jij een volwaardig verkeersdeelnemer wordt. Voor weinig geld de beste rijlessen, wat wil je nog meer?

Natuurlijk begrijpen wij dat het een lastige keuze is om een rijschool in Schipluiden te kiezen. Daarom kun je een vrijblijvende proefles aanvragen waarin je kennis maakt met de auto, onze rijschool én de instructeur. Wij laten je zien wat we voor je kunnen betekenen.


Gratis Proefles

Omdat het een lastige keuze is om een rijschool te kiezen, geven we jou de kans om een proefles te nemen. In deze proefles kijken we of er een klik is en wat jouw vaardigheden zijn. Heb je bijvoorbeeld al rijervaring? Dan geven wij je het advies om het Master pakket te nemen. Daarmee heb je voor €870,- euro al je rijbewijs. 

Heb je wat meer lessen nodig? Geen probleem. Dan kiezen we een ander pakket dat beter bij jou past.


Bekijk de pakketten


Voor iedereen is er dus een optie De rijlessen worden gegeven in een Audi A3 of een Volkswagen Golf. Voorkeuren kun je laten weten aan de rij instructeur. Zo werk je onder ideale omstandigheden naar je rijbewijs toe en zorgen wij dat je alle kennis beheerst om je rijbewijs B te halen. 


Nog bepaalde vragen? Lees op de homepagina de meest gestelde vragen. Als je nog geen antwoord hebt gekregen op je vragen kun je contact opnemen

Rijlessen in een automaat?

Ook dit is mogelijk bij ZH rijschool. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Rijlessen in een automaat worden als veel eenvoudiger ervaren dan rijlessen in een schakelbak. Dit heeft de reden dat je in een automaat maar weinig handelingen hoeft te doen. Door jou allereerst een proefles te geven in een automaat, ervaar je zelf de voordelen en wil je niet meer anders. Deze proefles is volledig gratis als je hierna rijlessen bij ons neemt, anders is deze slechts €40,- Je boekt hem hier.

Waarom ZH Rijschool?

ZH Rijschool is specialist op het gebied van rijbewijs B. Met onze unieke lesmethode leren we je snel en efficiënt alles wat je nodig hebt om straks met je eigen auto de weg op te kunnen.

Dit is ook één van de redenen dat onze leerlingen voor ons kiezen.

Nog meer redenen:

  • Goedkope rijlessen
  • Effectieve methode
  • Rijlessen wanneer je zelf wilt
  • Hoog slagingspercentage
  • Snel je rijbewijs B
  • Ook voor spoedcursussen

Tot ziens bij dé rijschool in Den Haag, Dordrecht en omstreken

Ik heb al een poos mijn rijbewijs. Maar om weer de puntjes op de ï te zetten heb ik opfrisles genomen. Shenkar is een gezellige, oplettende en professionele rij-instructeur! Bedankt voor de lessen.

Erik Kraaijeveld
Barendrecht

Snel rijbewijs gehaald, prima ervaring!

Mohamed Charchor

Na 2 andere rijscholen hier wel in 1 keer geslaagd. Lessen waren gezellig, maar wél goed!

Michelle Schouten
Westland

Goede instructeur. Rijbewijs in 1 keer gehaald en dat binnen 2 maanden tijd. Super!

Jeremy Krijnen

Shenkar heeft mij met het toppakket in 1 keer laten slagen! Nu ben ik aangenomen doordat ik m'n rijbewijs al had. Super bedankt!

Saskia van Wageningen
Rijswijk

Top pakket

35 rijlessen (60 min)

1 tussentijdse toets

1 praktijkexamen CBR*

vaste instructeur

vaste auto

schakel of automaat

50% korting op theoriepakket

1399,-

Voordeel pakket

25 rijlessen (60 min)

1 praktijkexamen CBR*

vaste instructeur

vaste auto

schakel of automaat

999,-

Kosten rijles

Hierboven zie je onze meest gangbare pakketten van onze rijschool. Klik hieronder om te zien wat we nog meer bieden!

Ga naar de prijzen
Alle plaatsen:

Contact opnemen

Heb je een vraag? Neem dan helemaal gratis contact op! We helpen je graag, zelfs wanneer je niet direct iets bij ons afneemt. Of bel geheel vrijblijvend: 06-84185005

Bedankt! We hebben je bericht binnen. Je hoort snel van ons :)
Oops! Er iets mis gegaan met het verzenden van je formulier. Probeer het nog eens, of bel gerust.