Rijschool Hendrik-Ido-Ambacht

Rijschool Hendrik-Ido-Ambacht

Beste rijschool in Ambacht? ZH Rijschool

Wil jij goedkoop je rijbewijs halen bij de beste rijschool Hendrik-Ido-Ambacht? Dan ga je naar ZH rijschool. Hier geniet je niet alleen van kwalitatief de beste rijlessen, maar ook van scherp geprijsde pakketten. Ons doel is niet alleen om jou zo snel mogelijk de weg op te helpen, maar ook om van jou een volwaardig verkeersdeelnemer te maken.

Al enkele rijlessen gevolgd bij een andere rijschool? Dan kun je gebruik maken van onze kleine pakketten of losse rijlessen. Denk je wat meer rijlessen nodig te hebben? Dan hebben wij ook voor jou geschikte oplossingen. Bekijk hier onze pakketten.

Bij onze rijschool in Hendrik Ido Ambacht krijg je rijlessen in HIA en omgeving Dordrecht. De rijlessen worden gegeven op de manier hoe jij het wilt. Wil je rustig aan starten? Of snel je rijbewijs halen? Wij doen wat jij prettig vindt!

Prijzen Autorijles

We begrijpen dat je eerst een keer een autorijles wilt proberen. Daarom geven we de eerste proefles gratis*! Een losse rijles bij ZH Rijschool heb je al voor € 40,- bij 60 minuten en € 60,- bij 90 minuten. Daarvoor krijg je les in een goed uitgeruste Audi of Volkswagen. Wil je nog voordeliger autorijles? Kijk dan naar onze pakketten! Hieronder zie je de meest gangbare pakketten.

Bij onze rijschool in Hendrik Ido Ambacht krijg je geen 50- maar 60 minuten les per uur. Zo ben je dus voordelig uit. Je krijgt een vaste rij instructeur die jou alles gaat leren rondom rijvaardigheid en verkeersregels. 

Daarnaast heeft ZH Rijschool HIA een perfect autotheorieboek voor je die je helpt met het behalen van je theorie. Bij sommige pakketten is deze zelfs gratis. 


Rijlessen in een automaat of schakelbak

Naast dat veel van onze leerlingen het prettig vinden om rijles te krijgen in een schakelbak, weten wij ook dat er veel personen op zoek zijn naar rijlessen in een automaat. Automaat rijlessen is eenvoudiger dan rijlessen in een schakelbak omdat je simpelweg minder handelingen hoeft te doen. Doorgaans hebben leerlingen in een automaat minder rijlessen nodig. Zelf de voordelen van een automaat ervaren? Vraag een gratis proefles aan.

Waarom ZH Rijschool?

ZH Rijschool is specialist op het gebied van rijbewijs B. Met onze unieke lesmethode leren we je snel en efficiënt alles wat je nodig hebt om straks met je eigen auto de weg op te kunnen.

Dit is ook één van de redenen dat onze leerlingen voor ons kiezen.

Nog meer redenen:

  • Goedkope rijlessen
  • Effectieve methode
  • Rijlessen wanneer je zelf wilt
  • Hoog slagingspercentage
  • Snel je rijbewijs B
  • Ook voor spoedcursussen

Tot ziens bij dé rijschool in Den Haag, Dordrecht en omstreken

Ik heb al een poos mijn rijbewijs. Maar om weer de puntjes op de ï te zetten heb ik opfrisles genomen. Shenkar is een gezellige, oplettende en professionele rij-instructeur! Bedankt voor de lessen.

Erik Kraaijeveld
Barendrecht

Snel rijbewijs gehaald, prima ervaring!

Mohamed Charchor

Na 2 andere rijscholen hier wel in 1 keer geslaagd. Lessen waren gezellig, maar wél goed!

Michelle Schouten
Westland

Goede instructeur. Rijbewijs in 1 keer gehaald en dat binnen 2 maanden tijd. Super!

Jeremy Krijnen

Shenkar heeft mij met het toppakket in 1 keer laten slagen! Nu ben ik aangenomen doordat ik m'n rijbewijs al had. Super bedankt!

Saskia van Wageningen
Rijswijk

Top pakket

35 rijlessen (60 min)

1 tussentijdse toets

1 praktijkexamen CBR*

vaste instructeur

vaste auto

schakel of automaat

50% korting op theoriepakket

1399,-

Voordeel pakket

25 rijlessen (60 min)

1 praktijkexamen CBR*

vaste instructeur

vaste auto

schakel of automaat

999,-

Kosten rijles

Hierboven zie je onze meest gangbare pakketten van onze rijschool. Klik hieronder om te zien wat we nog meer bieden!

Ga naar de prijzen
Alle plaatsen:

Contact opnemen

Heb je een vraag? Neem dan helemaal gratis contact op! We helpen je graag, zelfs wanneer je niet direct iets bij ons afneemt. Of bel geheel vrijblijvend: 06-84185005

Bedankt! We hebben je bericht binnen. Je hoort snel van ons :)
Oops! Er iets mis gegaan met het verzenden van je formulier. Probeer het nog eens, of bel gerust.